chat with p3rpetuum

online-tv by p3rpetuum


ACUM Online-Tv!!!

Televiziune Online gratis la o calitate excelenta.

Posturi Tv romanesti si internationale - Gratis.

Liga 1 la Digi si Gsp Tv.

Usor de accesat - usor de vizualizat.

Nota:  Situl este optimizat pentru browserul Internet Explorer. Pentru o vizualizare corecta a posturilor online-tv prezente pe site va rugam sa folositi Internet Explorer.

In caz ca intampinati probleme in accesarea si receptionarea canalului tv dorit, puteti consulta sectiunea de instructiuni sau ma puteti contacta oricand pe una din variantele de contact [ mail sau yahoo messenger ]  si voi incerca sa le remediez.


Alege-ti tiparul sa afli procentul:

Cat e de "panarama"?

libera
21% (22 votes)
de casa
13% (14 votes)
luxury
2% (2 votes)
fatala
17% (18 votes)
de cariera
18% (19 votes)
xterica
6% (6 votes)
sub papuc
1% (1 vote)
telefon
7% (7 votes)
mascata
6% (6 votes)
muta
11% (12 votes)
Total Voturi: 107

de ce inseala barbatii?

Pentru ca vor, pentru ca pot, pentru ca nu se pot abtine... Barbatii inseala de cand lumea si, cu toate astea, infidelitatea este si in zilele noastre un subiect foarte controversat.

Poti sa fii si "cea mai sexy femeie din lume" iar partenerul sa ravneasca la... altceva. Este oare o predispozitie genetica a barbatilor spre infidelitate sau urmasele Evei nu sunt destul de atractive, de complexe pentru a-si pastra "teritoriul" intact

Nu pot spune "nu"
Este incontestabil faptul ca majoritatea barbatilor nu pot spune "nu" cand sunt provocati la o partida de sex.
Ii stimuleaza ego-ul
Nimic nu intareste mai mult respectul de sine decat sentimentul de a fi dorita. Barbatii simt exact acelasi lucru, iar in relatii de lunga durata, ei incep sa se indoiasca de virilitatea lor.
Au o iubita cicalitoare
Fiecare barbat a avut de-a face cu cel putin o reprezentanta a sexului frumos care-i facea viata un iad.
Nu il mai exciti
Pe parcursul relatiilor de lunga durata, fie ca recunoastem sau nu, oamenii se schimba mai ales fizic si aici pot aparea probleme.
Sexul a ajuns rutina
Este bine-cunoscut faptul ca filele de calendar acumulate de un cuplu sunt invers proportionale cu barometrul pasiunii. Poate ca tu nu mai esti la fel de preocupata de aspectul fizic cum erai inainte, sau poate lipsa lui de entuziasm l-a transformat intr-un barbat lenes si dezinteresat.
TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web   Consultanta IT Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Promovat de Director Web TRAFIC TRIPUL - Directo Web

promovare web

Active Search Results