chat with p3rpetuum

online-tv by p3rpetuum


ACUM Online-Tv!!!

Televiziune Online gratis la o calitate excelenta.

Posturi Tv romanesti si internationale - Gratis.

Liga 1 la Digi si Gsp Tv.

Usor de accesat - usor de vizualizat.

Nota:  Situl este optimizat pentru browserul Internet Explorer. Pentru o vizualizare corecta a posturilor online-tv prezente pe site va rugam sa folositi Internet Explorer.

In caz ca intampinati probleme in accesarea si receptionarea canalului tv dorit, puteti consulta sectiunea de instructiuni sau ma puteti contacta oricand pe una din variantele de contact [ mail sau yahoo messenger ]  si voi incerca sa le remediez.


Calculator calorii zilnice

Pentru a slabi, 500 calorii sunt scazute in fiecare zi pt fiecare jumatate de kg pe care vreti sa-l pierdeti pe saptamana.

Pentru a te ingrasa, 500 calorii sunt adaugate pe zi pt fiecare jumatate de kg pe care vreti sa-l castigati pe saptamana.

Insa, nivelul total < 1200 calorii nu este recomandat si o pierdere in greutate > 1 kg pe saptamana nu este de asemenea recomandata.

Pentru o abordare mai echilibrata pentru a slabi jumatate de kg pe saptamana, cresteti-va activitatea. Reduceti aportul de calorii cu 250 calorii pe zi si faceti exercitii fizice pentru a le arde pe celelalte 250. Aceasta abordare previne o descrestere in rata metabolismului si cresterea masei musculare.

RMB -Rata Metabolica Bazala - necesarul minim de calorii de care e nevoie pentru a sustine viata in cazul unei persoane care se odihneste, Cantitatea de energie pe care ar arde-o organismul daca ai dormi 24 ore din 24.

Calculator calorii zilnice RBM mediu = 1700kcal/zi la un adult normal

Sex
Inaltime
Greutate
Varsta ani
Activitate
Recalculare automata 
Vezi si tabelul cu principalele alimente si continutul lor caloric

Rezultate

RMB - RATA METABOLISMULUI BAZAL
A. Necesar nutritiv pentru a mentine greutatea actuala
Calorii cal
Carbohidrati (55%) cal = gr
Proteine (15%) cal = gr
Grasimi (30%) cal = gr
B. Necesar nutritiv pentru a slabi cu  pe sapt. *
Calorii cal
Carbohidrati (55%) cal = gr
Proteine (15%) cal = gr
Grasimi (30%) cal = gr
C. Necesar nutritiv pentru a te ingrasa cu  pe sapt.
Calorii

cal

Carbohidrati (55%) cal = gr
Proteine (15%) cal = gr
Grasimi (30%)

cal = gr

by p3rpetuum

Rata metabolismului bazal (RMB) reprezinta necesarul zilnic de energiei al unui organism aflat in repaus total. Conditiile in care se masoara acest coeficient presupun o temperatura confortabila pentru organism, lipsa efortului fizic si in general a oricaror stimuli fizici sau psihici. Desi depinde de multi factori, coeficientul RMB mediu este de aproximativ 1700 kcal/zi la un adult normal. Folosind calculatorul de mai jos, puteti determina o valoare precisa a ratei metabolismului bazal in cazul dumneavoastra, precum si necesarul zilnic de calorii in functie de tipul de activitate pe care o depuneti.

 

Comentariu

Anonymous
Thu, 01/06/2011 - 22:33

Se poate si un set de exercitii fizice în special pentru zonele- problema ale femeilor (abdomen, picioare, coapse)? Cu multumiri!!!!!!!!!

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web   Consultanta IT Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Promovat de Director Web TRAFIC TRIPUL - Directo Web

promovare web

Active Search Results