chat with p3rpetuum

online-tv by p3rpetuum


ACUM Online-Tv!!!

Televiziune Online gratis la o calitate excelenta.

Posturi Tv romanesti si internationale - Gratis.

Liga 1 la Digi si Gsp Tv.

Usor de accesat - usor de vizualizat.

Nota:  Situl este optimizat pentru browserul Internet Explorer. Pentru o vizualizare corecta a posturilor online-tv prezente pe site va rugam sa folositi Internet Explorer.

In caz ca intampinati probleme in accesarea si receptionarea canalului tv dorit, puteti consulta sectiunea de instructiuni sau ma puteti contacta oricand pe una din variantele de contact [ mail sau yahoo messenger ]  si voi incerca sa le remediez.


Calculeaza cata apa trebuie sa bei


Greutatea ta kilograme
Durata efortului minute
Conditii de mediu
TREBUIE SA CONSUMI
Mililitri de apa zilnic
Pahare de apa (aprox.) zilnic

CALCULATOR - NECESAR ZILNIC DE APA

Necesarul zilnic de apa este diferit in functie de greutatea corporala,varsta, clima si efort fizic.
Un barbat adult de 70 kg are nevoie de 1,5 – 2 l/zi.

Continutul de apa din organism

Aceasta notiune este relativa deoarece depinde atat de corpul fiecarei persoane in parte cat si de greutatea fiecaruia. Cu toate acestea, corpul omenesc contine in medie aproximativ 55 pana la 70% apa. Pentru a putea intelege ce inseamna varsta intr-o asemenea conjunctura, un bebelus este 75% apa pe cand o persoana in varsta este aproximativ 60% apa, uneori chiar mai putin. Persoanele obeze au in organism o cantitate mai mica de apa deoarece celulele de grasime contin 25% apa fata de cele musculare care au in medie 75% apa.

Pe de alta parte creierul omenesc este format din 75% apa in timp ce sangele contine 80% apa. Pana si substante dure cum ar fi oasele (20%) si dintii (5%) au o anumita cantitate de apa.


Deloc de neglijat este si calculul pierderii de apa zilnica prin miscare


TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web   Consultanta IT Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Promovat de Director Web TRAFIC TRIPUL - Directo Web

promovare web

Active Search Results