chat with p3rpetuum

online-tv by p3rpetuum


ACUM Online-Tv!!!

Televiziune Online gratis la o calitate excelenta.

Posturi Tv romanesti si internationale - Gratis.

Liga 1 la Digi si Gsp Tv.

Usor de accesat - usor de vizualizat.

Nota:  Situl este optimizat pentru browserul Internet Explorer. Pentru o vizualizare corecta a posturilor online-tv prezente pe site va rugam sa folositi Internet Explorer.

In caz ca intampinati probleme in accesarea si receptionarea canalului tv dorit, puteti consulta sectiunea de instructiuni sau ma puteti contacta oricand pe una din variantele de contact [ mail sau yahoo messenger ]  si voi incerca sa le remediez.


Femeia Primeste o noua infatisare


Sa-i redam infatisarea cu incetinitorul - femeia


Cunoşti o femeie, o vezi, o auzi, constatând o serie de calităţi şi defecte, distrat şi în treacăt, sau atent şi cu dinadins, te deprinzi să rămâi “tu” în prezenţa ei, adică spectator mai mult sau mai puţin atras de spectacolul feminităţii ei, o critici mintal, o apreciezi uneori şi o accepţi treptat, aflând cum e frumoasă, cum e deşteaptă sau mediocră, având surprize agreabile şi dezamăgiri supărătoare, - până când într-o zi, simţi că mai presus de aprecierea ta , femeia aceea a devenit un fel de secret intim, pe care abea-l ştii numai tu.

Bătaia de inimă pe care ţi-o dă acest secret te face să respiri adânc propriul tău suflet în care au apărut arome mai misterioase decât cele aduse de sevele pământului. Întinzi braţele spre primăvara lor. Iubeşti. Şi femeia de mult cunoscută îţi apare nouă, din clipa în care ai întâlnit-o.

Te miri că n-ai văzut de atunci ceea ce abea descoperi într-o evidenţă edenică. E o mirare intensă ca geniul, oricât ar fi de plat, ceea ce-i urmează. Secunda acelei mirări hrăneşte cu luceferi pe poeţi si cu cea mai virulent toxină pe oamenii obişnuiţi.

...zicea el. cine spunea?

Comentariu

p3rpetuum
Wed, 02/23/2011 - 16:34

Anonymous
Wed, 01/05/2011 - 16:28

o mare vrajeala...
dar ce conteaza cand se gasesc atatea care sa-l creada

Anonymous
Wed, 01/05/2011 - 15:40

Un naiv ce s-amageste ca viata-i mai frumoasa de nu iubeste/Dar ce nu stie biata lui faptura e../Ca risca sa moara singur in "batatura"...
oare cine a zis-o???????

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web   Consultanta IT Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Promovat de Director Web TRAFIC TRIPUL - Directo Web

promovare web

Active Search Results