chat with p3rpetuum

online-tv by p3rpetuum


ACUM Online-Tv!!!

Televiziune Online gratis la o calitate excelenta.

Posturi Tv romanesti si internationale - Gratis.

Liga 1 la Digi si Gsp Tv.

Usor de accesat - usor de vizualizat.

Nota:  Situl este optimizat pentru browserul Internet Explorer. Pentru o vizualizare corecta a posturilor online-tv prezente pe site va rugam sa folositi Internet Explorer.

In caz ca intampinati probleme in accesarea si receptionarea canalului tv dorit, puteti consulta sectiunea de instructiuni sau ma puteti contacta oricand pe una din variantele de contact [ mail sau yahoo messenger ]  si voi incerca sa le remediez.


Femeia Respingatoare

Femei respingatoare


Femeia injura


Ai auzit ce tocmai a spus? Nu-mi vine sa cred ca o femeie vorbeste atat de urat… Nimic nu e mai dizgratios decat o femeie care nu e femeie si injura mai ceva decat birjarii. Cu o astfel de dama langa tine niciodata nu poti stii cand iti face pocinogul si scoate un porumbel din gura.

Femeia barfeste


Deja cred ca am facut un pleonasm. De ce? Pentru ca pana in ziua de azi nu mi-a fost dat sa cunosc vreo femeie care sa nu faca acest lucru. A, mai ales tipa noua din biroul alaturat care vine cu rochia aia oribila mereu… Scuze, obisnuinta asta… Acum, nu spun ca nu trebuie sa barfim, dar parca ar fi bine ca totul sa aiba o limita. Nu trebuie sa iti faci un stil de viata din a vorbi despre ceea ce li se intampla celorlalti.

Femeia isi da ochii peste cap


Sunt de-a dreptul nesuferite. Nu plac nimanui, iar gestul acesta de a-si roti ochii mai ceva decat girofarele nu produce altceva decat dezgust. Doamnele si domnisoarele care prefera sa-si arate indignarea in acest mod ar trebui sa afle nu numai ca este inestetic, dar si nepoliticos.

Femeia cicalitoare


Par ca ar avea un singur scop in viata: cicalitul. Pe oricine, orice, oricand. Le place sa vorbeasca tot timpul si sa bata oamenii la cap cu problemelor lor, uneori inchipuite. Chiar nu realizeaza ca pe unii chiar nu ii intereseaza?

Femeia telefon


Si uite asa am ajuns la cel de-al doilea pleonasm din lista. Daca telefoanele ar putea vorbi atunci cu siguranta ar refuza sa ajunga pe mainile unei femei care pare nascuta cu un asemenea aparat atasat de ureche.

Femeia miorlau


De ce unele femei nu pot sa vorbeasca normal si isi subtiaza vocea pana la enervarea audientei? Nu inteleg. Si tot din categoria lucrurilor pe care nu le-am priceput niciodata intra si de ce oamenii mari pocesc cuvintele. Li se pare ca sunt mai copilarosi sau mai draguti asa? In cazul in care da, va spun eu ca NU.

Femeia nemultumita


Au cea mai grea slujba din lume. Sunt cele mai obosite femei ale mapamondului. Au mereu foarte mult de lucru. Li s-a oferit o vacanta gratis de la munca exact in perioada in care nu vroiau sa plece si din tara si o sa se simta prost acolo. Au cei mai enervanti sefi. Sunt cele mai nefericite si neiubite. Cred ca ne sunt cunoste tuturor femeile din clasa `oropsitele inchipuite ale sortii`. Pentru ele nu e niciodata bine, oricum ar fi…

Comentariu

Anonymous
Mon, 12/12/2011 - 14:05

Tema articolului face referire STRICT la femeie. Barbatul trebuie imbracat intr-un articol mai cu cravata si costum (plus o sabie)

p3rpetuum
Tue, 01/25/2011 - 14:30

Suna telefonul noaptea… tarziu ... Barbatul: "- Daca e pentru mine, nu sunt acasa." Nevasta raspunde: "- Este acasa." Barbatul: "- Ce ti-am spus, mai femeie ?!?!? " Nevasta: "- A fost pentru mine ! ! "

Anonymous
Fri, 01/28/2011 - 20:16

fain!

Anonymous
Sun, 01/23/2011 - 14:35

ceea ce ai scris despre femeia respingatoare se poate aplica foarte bine si la barbatul respingator!
si barbatii injura si barfesc mai ceva decat femeile, probabil ca nu-si dau ochii peste cap dar folosesc ei o privire "duioasa", sunt cicalitori, iubesc telefonul, sunt miorlaiti si vesnic nemultumiti .........!
evident ceea ce am scris nu se aplica la toti cum nici ceea ce ai scris tu nu se aplica la toate femeile!

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web   Consultanta IT Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Promovat de Director Web TRAFIC TRIPUL - Directo Web

promovare web

Active Search Results